Het Team

Andra
The Boss

Velen van u zullen mij al kennen, ik zit ruim 40 jaar in het kappersvak en werk al jaren met veel plezier in Breukelen. Mijn salon AnyHair run ik nu al meer dan 9 jaar en ik ben trots op alle mensen die hierin mee werken.

Met passie en creativiteit beoefen ik mijn vak en ik vind het fijn u gastvrij te ontvangen en u op uw gemak te laten voelen.
Heeft u speciale verzoeken, schroomt u dan niet deze kenbaar te maken.

Jessie
Kapster

Vanaf de opening werk ik bij AnyHair,
Mijn specialisaties zijn het knippen, snijden en föhnen van een bij u passend kapsel. Ook voor vlechten en opsteken bent u bij mij in goede handen! Ik werk 4 dagen per week bij AnyHair, ook op maandag kunt u bij me terecht.

Amber
Kapster

Ik werk inmiddels alweer 9 jaar bij AnyHair en u kunt bij mij terecht voor elke soort behandeling.
Mijn specialisaties zijn de keratine behandelingen, kleuren en het zetten van high -en lowlights. Ook ben ik in het bezit van een barbiers diploma.

Marjolein
Kapster

Ik werk alweer 4 jaar bij AnyHair en heb vroeger ook al met Andra samen gewerkt.
Ik heb ruime ervaring in het kappersvak.
Heren, dames snijden, kinderen en krulhaar knippen zijn mijn specialiteiten maar natuurlijk kunt u prima bij mij terecht voor elke andere kappersbehandeling.

Jill
Junior Kapster

Ik werk al een paar jaar bij AnyHair en heb de opleiding voor kapster aan het Beauty College te Utrecht inmiddels met succes afgerond.

 Kleuren en het zetten van folies, high en lowllights is een van mijn specialiteiten en vlechten, krullen en opsteken van haren en het knippen van heren behoren tot mijn favoriete werkzaamheden.

Ik ben 4 dagen per week in de salon aanwezig. 

Maaike
Kapster in opleiding

Vanaf oktober 2021 werk ik bij AnyHair en volg de opleiding voor kapster aan het Beauty College te Utrecht en zit nu in mijn 2e jaar.

Ik verheug me erop om met iedereen kennis te maken.

Ik ben 3 dagen per week in de salon aanwezig om het team bij te staan en mijn vaardigheden uit te breiden.

Helen
Nails By Helen

Ik ben Helen en ik werk al een aantal jaren als nagelstyliste in kapsalon AnyHair.
Ik werk met een hoogwaardige gellak die 2 tot 3 weken houd.

Mijn specialiteiten zijn gellak, verlengen en opvullen van de nagels.
Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Ans
Pedicure@Ans

Ik ben Ans en al 18 jaar werkzaam als pedicure. U vindt mij bij kapsalon AnyHair waar ik in mijn eigen hoekje met voldoende privacy uw voeten behandel.
U kunt ook buiten de openingstijden van de kapsalon bij mij terecht of uw kappersbezoek combineren met een behandeling bij mij.
Tot gauw!

Barry
Pedicure@Barry

Ik ben Barry en alweer een poosje werkzaam als pedicure bij kapsalon AnyHair als collega van pedicures, Ans en Adriana.
Het is heel fijn om mensen blij te maken met mooie voeten en teennagels, zoals bijvoorbeeld een nagelreparatie en dan een mooie gellak erop. Zo leuk als ze zeggen: ”Wow, nu durf ik wel weer in mijn slippertjes”!

Natuurlijk is het verzorgen van mannenvoeten net zo dankbaar en is het heel fijn als iemand na een behandeling weer pijnloos en tevreden de salon uit huppelt.

Ik ben aanwezig op de vrijdagen en zaterdagen en kunt u heel gemakkelijk een afspraak online boeken bij mij.

Mariska
Lash Out

Per 1 december 2018 ben ik gevestigd bij AnyHair met mijn lash& brow salon! Je kunt bij mij je wenkbrauwen en wimpers volgens de laatste trends laten behandelen . Kijk maar eens op “Lash Out “ voor de mogelijkheden en prijzen.
Ik verwelkom je graag in de salon om je een natuurlijke look en een glimlach te geven.

Danique
DaniBeauty

Ik ben Danique en doe de make-up voor films, series en televisie.

Hiernaast werk ik als visagiste bij AnyHair.

Met jaren ervaring is het mijn passie om mensen te transformeren en zich mooi te laten voelen. Als je bij mij in de stoel zit, beloof ik dat ik je de “mooiste jij” kan laten zien.